Madkasser

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Praktiske madkasser til hverdag og outdoor

Uanset om du er eventyrlysten og elsker at være udenfor, eller du bare har brug for en holdbar madkasse til hverdagsbrug, har vi noget for dig. I vores udvalg af madkasser til voksne, inklusive vores utrolige stålmadkasser, har vi nemlig noget, der passer til ethvert behov.

Men hvad skal en god madkasse egentlig kunne? Den skal først og fremmest være praktisk, holdbar og kunne holde din mad frisk og lækker, uanset hvor du tager den med hen. Det betyder også, at den skal være tæt, så du kan være sikker på ikke at få dressing eller andet i din rygsæk. Madkasserne i vores sortiment er heldigvis lækagesikre og flere har endda en vakuumforseglet lukkemekanisme.

Materialer og anvendelighed

Madkasserne i vores udvalg er lavet af forskellige materialer. Mange er lavet af rustfrit stål, hvilket er et slidstærkt og hygiejnisk materiale, der i de fleste tilfælde tåler både ovn og fryser. Det er perfekt til outdoor-madkasser, der skal kunne modstå lidt af hvert. Metalmadkasser har også isolerende egenskaber, der hjælper med at holde madvarer varme eller kolde i en vis bestemt periode. Men det er vigtigt at bemærke, at de termiske egenskaber kan variere meget afhængigt af den specifikke madkasse i stål og dens design. Så hvis du er på jagt efter en madkasse, der kan holde din medbragte mad varm i flere timer, skal du i stedet vælge en termisk food jug.

Vi har også madkasser lavet af BPA-fri polypropylen, Tritan™ og silikone, der kan tåle en tur i mikrobølgen (dog ikke låget), opvaskemaskinen og fryseren. Det gør dem meget praktiske i hverdagen. Nogle plastikmadkasser, som selvfølgelig alle er fremstillet uden skadelige kemikalier, skal dog vaskes i hånden.

Fikse funktioner

De fleste madkasser i vores sortiment har smarte funktioner, der gør dem endnu mere brugbare. For eksempel har vi modeller med en dekorativ silikonestrop, der både sikrer, at låget bliver siddende, hvor det skal, og tilføjer lidt personlighed til de klassiske madkasser.

En anden funktion, der kan være nyttig, er en indvendig skillevæg. Med en flytbar skillevæg kan du nemt skabe en madkasse med rum, der kan bruges til at adskille forskellige typer mad. Madkasser med flere rum er nyttigt, hvis du ønsker at pakke en varieret frokost, men for eksempel gerne vil holde dit lækre, sprøde brød væk fra dine friske frugter eller grøntsager.

Hvis ikke du allerede har investeret i et separat sæt outdoor-bestik, har vi også modeller, der kommer med en rustfri stålgaffel, så du altid har bestik lige ved hånden. Andre modeller har et naturligt antibakterielt bambuslåg, der også kan fungere som et skærebræt – perfekt til en picnic i det fri!

Forskellige størrelse og mærker

Madkasser fås naturligvis i mange forskellige størrelser, alt fra 600 ml til 1,25 L. Hvad end du har behov for en lille én til en simpel frokost, eller en større en til et varieret måltid, har vi noget for dig. Og med mærker som SIGG og Black + Blum, kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top.

Her i vores online-friluftsbutik har vi et stort udvalg af madkasser og andet godt spisegrej. Du kan altså også finde dig et klassisk emaljekrus, en smart drikkedunk eller en fiks termokop at drikke af næste gang du skal på vandretur, camping eller jagt.