Bestik

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Spis i det fri med smart outdoor-bestik

Når du skal spise i naturen, har du naturligvis brug for bestik på samme måde, som du har derhjemme. Det er nemlig ikke en god idé at drikke suppe direkte fra den varme campinggryde, og det er heller ikke særlig sjovt at få griset fingrene ind i makrelmadder, lige inden du skal ned i din lækre sovepose.

Derfor skal du naturligvis have noget godt og praktisk outdoor-bestik til, når du skal på vandretur, campere eller på anden vis forlader hjemmets fire vægge for at opholde dig i det fri. Det kan vi hjælpe dig med at finde her hos Friluft.dk, hvor vi har samlet et stort udvalg af campingbestik. Du kan vælge mellem outdoor-bestik i forskellige størrelser, materialer og udformninger, så du kan finde noget, der passer perfekt til dine behov.

Er udendørsbestik nødvendigt?

Det er som nævnt ikke så praktisk udelukkende at spise med fingrene, når du opholder dit i det fri. Men det er heller ikke en god idé at hive familiens fine bestiksæt med på tur, og netop derfor er bestik til outdoor-brug blevet en populær løsning.

Men hvorfor egentlig? Når du skal på campingtur eller ud at vandre i de norske fjelde, handler det generelt om at pakke så let og praktisk som muligt. Her er det ikke smart at bruge plads i din gode og praktiske rygsæk på bestik, der er unødvendigt stort og tungt i forhold til dine behov i det fri. Når du er på tur, har du nemlig behov for outdoor-bestik, der er letvægts, kompakt og nemt at rengøre.

Outdoor-bestik er designet til at opfylde disse krav og er ofte fremstillet af materialer, der er holdbare og velegnede til at tage med udendørs. Det egner sig godt som campingbestik, spejderbestik og rejsebestik, så uanset om du skal på backpackingrejse, picnic eller leder efter nyt spejderudstyr, har vi et godt udvalg af udendørsbestik til dig.

Let outdoor-bestik i gode materialer

Outdoor-bestik er typisk både mindre og lettere end traditionelt bestik. Det gør det nemt at pakke ned og sikre en oppakning, der vejer så lidt som muligt. Hvor normalt bestik typisk er lavet af tunge materialer som rustfrit stål, sølv eller sølvbelagt metal, er outdoor-bestik ofte fremstillet af materialer som titanium og BPA-fri plastic.

Titanium er et populært valg til outdoor-bestik på grund af dets lette vægt og holdbarhed, som kan modstå høje temperaturer og korrosion. Derudover er det ikke-porøst, hvilket gør det nemt at rengøre.

BPA-fri plastik er et andet valg, der er blevet mere populært i de senere år på grund af dets miljøvenlige egenskaber og holdbarhed. Det er letvægts, hvilket gør det nemt at transportere, og det kan også være mere budgetvenligt end andre materialer. Derudover er BPA-fri plastik designet til at være sikkert at spise med, da det ikke indeholder bisphenol A (BPA), en kemisk forbindelse, der kan være skadelig for helbredet.

En kompakt og veldesignet pakkeløsning

Campingbestik er naturligvis designet med høj funktionalitet for øje. Derfor kan du finde flere smarte, kompakte løsninger som foldbart bestik og komplette campingspisesæt med gaffel, kniv og ske, der kan hægtes sammen med en karabinhage. Nogle af sættene er såkaldte multitools, der også indeholder praktisk køkkenudstyr som dåseåbner, grøntsagsskræller, tang og spatel. Du kan også vælge en smart “spork”, der er en kombineret gaffel og ske.

De gode designløsninger betyder, at godt outdoor-bestik er let, kompakt og kun fylder meget lidt i din oppakning. De er derfor perfekte til det aktive udeliv, og de slidstærke og holdbare materialer betyder, at du kan have glæde af dem længe.