Outdoor gryder

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Køkkenudstyr til madlavning i det fri

Der er ikke meget, der slår et varmt måltid mad efter en vandretur eller overnatning i naturen. Madlavning i det fri kan være en udfordring, især hvis du ikke har prøvet det før, men det kan også vise sig at være en helt særlig oplevelse, der bringer dig tættere på naturen. Hvis du er god til at lave mad og elsker det aktive udeliv, vil du helt sikkert synes at kombinere de to. Men først er det vigtigt, at du skaffer det rette udstyr til udendørs madlavning.

Når du skal vælge køkkenudstyr til en friluftstur, er det først og fremmest vigtigt, at udstyret har en størrelse og vægt, som du kan bære på ryggen. Derfor handler det om at finde letvægtsudstyr og kun medbringe det, du rent faktisk har brug for. De fleste retter kan ofte klares med noget så simpelt som et stormkøkken og en campinggryde – men det kommer selvfølgelig helt an på, hvilket mad, du skal tilberede og hvor mange personer, du skal lave mad til.

Letvægtsgryder og grydesæt til dit outdoor-køkken

Her på siden kan du finde campinggryder, grydesæt og kasseroller, der er designet til det aktive udeliv. Alle vores gryder har et letvægtsdesign, hvilket sparer plads og vægt i oppakningen, og er lavet af holdbare materialer, såsom titanium, rustfrit stål og emaljeret stål, som er modstandsdygtige overfor rust, slag og ridser. Vi har både store og små gryder, som du kan købe separat eller som sæt.

Der er altså ingen grund til at fylde tasken op med køkkengrej, du ikke får brug for. Du bør derfor overveje, om én campinggryde er nok, eller om du har brug for flere. Som tommelfingerregel skal der cirka være plads i gryden til en halv liter væske per person. I nogle tilfælde kan det dog være rart med en ekstra gryde, hvis du for eksempel skal koge pasta i den ene og varme sovs i den anden på samme tid.

Hvis du har brug for mere end én gryde, så overvej at investere i et campinggrydesæt fra Esbit. Dette grydesæt er særligt praktisk, når det kommer til minimal pakkestørrelse, da det består af to gryder, der kan stables, og derfor fylder pladsen af kun én gryde. Ved at vælge et campinggrydesæt kan du spare vigtig plads i din oppakning og stadig have fornøjelsen af to gryder.

Når du skal lave mad over åben ild eller grill, er det en fordel at bruge en kasserolle, da den er udstyret med et langt håndtag, som gør det nemmere at håndtere gryden. Vores kasseroller fra Petromax er ideelle, da de er udstyret med et langt håndtag af træ, der fungerer som et naturligt varmeskjold og derfor ikke bliver for varmt at holde i.

For at fuldende dit udstyr kan du kombinere en af vores campinggryder med en spritbrænder og du har det perfekte kogesæt til dit næste eventyr.

Shop outdoor gryder og køkkenudstyr til dit næste udendørs eventyr

Hvis du planlægger at tage på vandretur eller overnatte i det fri og ønsker at nyde et varmt måltid, så bør du overveje at investere i basale udstyr til dit outdoor-køkken, såsom outdoor gryder, pander og køkkenredskaber.

Har du ikke har plads til et komplet kogesæt i bagagen, så er en vandkedel et godt alternativ. Vi har et bredt udvalg af kedler, der er optimeret til det aktive udeliv med minimal vægt og pakkestørrelse og som kan koge vand til kaffe, te og frysetørret mad. Hvis du ønsker en endnu mindre pakkestørrelse, kan du lave maden eller kaffen hjemmefra og opbevare det i en termoflaske eller food jug, så du kan nyde det senere på dagen.

Hvis du elsker at starte morgenen med en varm kop kaffe og se solen stå op, så vil du helt sikkert sætte pris på vores outdoor-kaffemaskiner. Vores bærbare kaffemaskiner er designet til friluftsture, men er også ideelle til at tage med i sommerhuset eller på campingferie.

Er du er på udkig efter billige gryder til dit outdoor-køkken, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du modtager gode tilbud og rabatter på gryder og andet campingudstyr. Med det rette udstyr er du garanteret et udendørs eventyr fyldt med glæde og komfort, så du kan nyde naturen og dine omgivelser uden bekymring.