Bordgrill

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Bordgrill – lille grill, masser af smag

Er du på udkig efter den bedste bordgrill til udendørsmadlavning derhjemme? Eller leder du måske efter en lille, transportabel grill, du kan tage med på din næste campingtur? Uanset hvad kan en kulbordgrill være præcis det, du har brug for.

En lille bordgrill er, uanset om den er drevet af kul, gas eller elektricitet, et utroligt alsidigt stykke udstyr, der kan bruges til at tilberede en bred vifte af lækre retter. I vores udvalg har vi valgt at fokusere på kul-modeller fra det anerkendte tyske mærke Feuerhand, da denne type på allerbedste vis tillader dig at lave dejlig outdoor-mad med masser af grillsmag.

En lille transportabel grill

En kulbordgrill er designet med nem transport i tankerne. Den lille størrelse gør den ideel til både camping, spontane picnic-udflugter og afslappede middage i baghaven. Den kompakte størrelse betyder også, at du let kan opbevare den, når den ikke er i brug. Den fylder nemlig ikke ret meget.

En anden fordel ved en kulbordgrill er dens brugervenlighed. Selvom det kan tage lidt tid at få tændt op i kullene og varmet selve grillen op, er madlavningsprocessen meget ligetil. Du skal bare lægge dine ingredienser på grillens rist, justere kulmængden for at kontrollere varmen, og så er du klar til at grille!

Når det kommer til rengøring og vedligeholdelse, er det også en relativt simpel proces. Du skal blot sørge for at tømme den for aske efter brug og rengøre grillristen. Husk altid at lade grillen køle af, inden du begynder at rengøre den, og brug en blød børste og varmt vand for at skåne emaljen.

Lav lækker grillmad til to

En af de største fordele ved at vælge en bordgrill til kul er madens smag. Kul giver en autentisk, røget smag, der er svær at genskabe med en gas- eller elektrisk grill. Det er netop den smag, der virkelig kan løfte din grillmad til det næste niveau.

På grund af bordgrillens lille størrelse er den selvfølgelig ikke egnet til de store projekter som grillkylling, flæskesteg med sprød svær eller juleand. Men den egner sig rigtig godt til at lave mad til dig og en du holder af. I kan stege alt fra saftige kyllingebryster, små grillpølser og fisk til grøntsagsspyd, skaldyr og madbrød. I kan endda bruge den til at stege skumfiduser eller frugter, hvis I har lyst til en lækker, karamelliseret dessert. Bordgrillens størrelse indbyder nemlig til små delikatesser og måltider i tapasstil.

Husk at varmen på en bordgrill kan være meget direkte, så hold godt øje med din mad for at forhindre den i at brænde på. Med lidt øvelse og eksperimentering kan du dog nemt blive mester i bordgrillning.

Køb en bordgrill og andet godt udstyr hos Friluft.dk

I sidste ende er valget af den bedste transportable grill noget, der afhænger af dine personlige præferencer og behov. Med en rund bordgrill får du en transportabel og brugervenlig løsning, der byder på fremragende smag. Lyder det som noget for dig? Så er det bare at bestille og skyde grill-sæsonen i gang!

Hvis du gerne vil lave mad til flere mennesker, kan vi også være behjælpelige. Vi har nemlig et godt udvalg af udstyr som større bålgrillrummelige stegeplader, smarte bålspyd og geniale grillriste, der gør det let at lave outdoor-mad til hele familien eller vennegruppen.