Ulvang undertøj

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Ulvang undertøj til aktive friluftseventyr

Den norske tøjproducent, Ulvang, er kendt for sit store udvalg af funktionelt outdoor-tøj, som hovedsageligt består af naturlig fåreuld. Siden 1995 har Ulvang været en pioner inden for ansvarlig og bæredygtig produktion af uldtøj, som samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten.

Ulvang er kendt for at fremstille funktionelt, komfortabelt og holdbart tøj, såsom trøjer, jakker, strømper og handsker, som egner sig godt til fysisk aktivitet og hurtige eventyr i naturen. Ulvang har blandt andet vundet ’bedst i test’ hos norske TV2 for deres populære Rav 100 %-undertøjsserie, som indeholder alt fra hyggelige striktrøjer til isolerende skiundertøj.

Stort udvalg af Ulvang undertøj

Vi har et stort udvalg af Ulvang undertøj. Du finder alt fra lange underbukser og boxershorts til undertrøjer og toppe til dame, herre og børn. Det hele findes i forskellige størrelser og farver, så der er noget for alle.

Ulvang undertøj er primært designet til et aktivt outdoor-liv, hvor det bruges som et tætsiddende baselayer, der varmer og isolerer kroppen fra top til tå. Med Ulvang undertøj er du garanteret komfortabelt, funktionelt og holdbart uldundertøj, som er perfekt til dig, der dyrker udendørssport eller skal på friluftseventyr om vinteren.

Tag på ski med Ulvang skiundertøj

Skiundertøj er en essentiel del af din skipåklædning, og hvis du før har været på skiferie, ved du, hvor vigtigt det er med skiundertøj i god kvalitet. Det vigtigste, du skal kigge efter, er, om skiundertøjet har en tilstrækkelig isoleringsevne, og om det er svedtransporterende nok til hård fysisk aktivitet.

Ulvang skiundertøj i uld har en utrolig høj isoleringsevne og er perfekt til dig, der er kuldskær og skal være udenfor i meget lave temperaturer. Når det kommer til termisk effektivitet og isolering, kan skiundertøj i syntetisk materiale eller bomuld ikke følge med uld.

Hvorfor vælge uldundertøj?

Der er mange gode grunde til at vælge uld, når du kigger på undertøj. Udover at være utroligt varmeisolerende har uld en masse fantastiske kvaliteter, som undertøj i syntetiske materialer ikke kan være med på.

En af fordelene ved uld er, at det er temperaturregulerende og fugttransporterende. I koldt vejr skaber uldfibre en naturlig krympning af indespærret varm luft, som virker isolerende og holder godt på kropsvarmen. Samtidig vil ulden transportere overskydende fugt og sved væk fra din hud, når kropstemperaturen stiger, så du nemt og hurtigt kan komme af med det og undgå overophedning.

På den måde modvirker uld, at der opstår et usundt miljø, hvor sved ophobes og bakterier trives, når din kropstemperatur stiger. Uld er således perfekt til undertøj og skiundertøj, som er helt tætsiddende og derfor kræver optimal åndbarhed og fugttransport.

Endnu en praktisk egenskab ved uld er, at det er selvrensende, lugtfrit og yderst pletbestandigt. Du behøver derfor ikke at vaske dit Ulvang undertøj lige så tit som produkter af syntetiske materialer, hvilket er supersmart på længere friluftseventyr eller skiture, hvor der ikke er let adgang til vask.

Ulvang undertøj i blødt og lækkert merinould

Typisk er Ulvang undertøj fremstillet af højkvalitets merinould, som er kendt for at være meget tyndere og blødere end almindelig uld. Merinould bruges derfor ofte til helt tætsiddende tøj såsom undertøj, strømper, trøjer og endda også babytøj.

Merinould bliver mere og mere populært blandt friluftsentusiaster, som får øjnene op for den lækre kvalitet og de mange praktiske egenskaber. Merinould er ligesom uld kendt for at være temperaturregulerende, modvirke svedlugt og give varme – selv i våd tilstand.

Er du på udkig efter et varmt og lækkert sæt Ulvang undertøj i blødt merinould, er den populære Ulvang 50fifty-serie et godt bud. Her finder du både Ulvang undertrøjer med og uden lynlås og lange underbukser til herre, dame og børn i mange forskellige farver.

Køb dit undertøj og alt andet på Friluft.dk

Vi vælger kun produkter af højeste kvalitet til vores hjemmeside, så du som kunde kan være sikker på, at du får et godt produkt, når du handler hos os. Vi tilbyder et bredt sortiment af outdoor-tøj, sko og udstyr, så du nemt kan finde frem til alt det, du skal bruge til dit næste friluftseventyr.

Ulvang er bare et ud af vores mange brands, som tilbyder lækkert undertøj. Du kan for eksempel også undersøge udvalget af undertøj fra Deerhunter, Snugpak, Northern Hunting eller Lundhags.

Husk, at vi har prisgaranti, så hvis du finder en vare billigere på en anden webshop, matcher vi prisen. Kontakt blot vores kundeservice, så hjælper vi dig.