Columbia skjorter

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Flotte og praktiske Columbia skjorter

Når det handler om outdoor-påklædning, er amerikanske Columbia ikke til at komme uden om. Gennem årtier har de nemlig sørget for at klæde ivrige friluftsentusiaster godt på. Uanset om du er vandrer, fisker eller bare er på udkig efter en outdoor-skjorte, der kombinerer stil og komfort med funktionalitet, så har vi et udvalg af Columbia skjorter, der passer til dine behov.

Veldesignede skjorter til outdoor og hverdag

Hos os kan du vælge mellem mere tætsiddende modeller eller finde dig en Columbia skjorte med et mere afslappet snit. Skjorterne fås i farver og klassiske mønstre, der passer perfekt til outdoor-livet. De er desuden flotte nok til, at du sagtens kan bruge dem til hverdag også.

De fleste Columbia skjorter er lavet i bomuld og elastan. Blandingen af natur- og syntetiske materialer sikrer skjorter, der er åndelige, bløde mod huden og slidstærke. Elastanen er med til at gøre skjorterne strækbare, så du kan bevæge dig frit og uhæmmet. Hvis bevægelsesfrihed er særligt vigtigt for dig i forhold til dine ynglingsoutdoor-aktiviteter, bør du kigge efter en model med stretch, der er endnu mere strækbar.

Du kan også gå efter en Columbia skjorte med den patenterede Omni-Wick™-teknologi, som mærket har udviklet. Teknologien er designet til effektivt at trække fugt væk fra huden og fordele den over et større areal på tøjets ydre lag. Her kan det hurtigere fordampe, så du forbliver tør og tilpas, også under fysisk krævende aktiviteter. Columbia skjorter med denne teknologi er derfor særligt gode til vandring eller andre outdoor-aktiviteter, hvor du kan få pulsen op. Samtidigt giver Columbias Omni-Wick™-teknologi dig også mulighed for at bruge skjorten som yderlag på lunere dage uden at blive badet i sved.

Omvendt kan du også vælge en foret skjorte, der giver lidt ekstra varme. Der findes desuden Columbia skjorter med snapmanchetter, der dig mulighed for nemt og bekvemt at rulle dine ærmer op, hvis vejret skifter, eller aktivitetsniveauet stiger. Uanset om der er tale om model, der fokuserer mest på åndbarhed eller varme, kan du være sikker på at få en god skjorte med funktionelle brystlommer med knaplukning.

Match din Columbia skjorte med andre gode produkter fra mærket

Har du brug for mere end blot en ny skjorte til din outdoor-garderobe? Så kan du sagtens holde dig til det anerkendte amerikanske mærke. De producerer nemlig også mange andre typer outdoor-tøj og -sko. Vi har f.eks. et udvalg af Columbia sko, der er gode til både hverdag og vandring. Du kan også kigge nærmere på en Columbia jakke til herre og dame. Hvis du bruger din nye skjorte som et varmt mellemlag, kan du nemlig let matche den med en jakke, der kan beskytte dig mod elementerne, så du kan være ude i al slags vind og vejr.

Tag et kig på vores andre fantastiske tøj- og skomærker: