Fibersoveposer
-
Skarp prisTrespassBunka børnesovepose229 kr
-
Skarp prisSnugpakBasecamp Kids Explorer sovepose339 kr
-
SnugpakSleeper Kids WGTE399 kr
-
40%
Skarp prisNordiskPUK Scout sovepose539 kr
899 kr -
17%
CarinthiaDefence 4-200 sovepose (lang)1.556 kr
1.864 kr -
12%
Skarp prisTrespassBunka børnesovepose229 kr
259 kr -
11%
Skarp prisCarinthiaDefence 6 sovepose1.999 kr
2.255 kr -
40%
NordiskPuk +10° Curve M389 kr
649 kr -
Skarp prisSnugpakSleeper Extreme sovepose699 kr
-
SnugpakSleeper Kids WGTE399 kr
-
18%
CarinthiaDefence 4-185 sovepose1.556 kr
1.903 kr -
SnugpakTravelpak 4 sovepose649 kr
-
24%
Skarp prisTrespassDoze sovepose298 kr
394 kr -
Skarp prisSnugpakSleeper Expedition sovepose799 kr
-
21%
Skarp prisTrespassDoze sovepose298 kr
379 kr -
40%
NordiskPuk -10° Mummy M779 kr
1.299 kr -
Skarp prisSnugpakSleeper Lite sovepose629 kr
-
Skarp prisSnugpakSleeper Extreme sovepose699 kr
-
Skarp prisSnugpakTravelpak 2 sovepose549 kr
-
26%
Skarp prisTrespassTranquill UL termosovepose699 kr
949 kr -
40%
NordiskPuk -2° Curve XL659 kr
1.099 kr -
40%
Skarp prisNordiskPuk +10° Curve XL509 kr
849 kr -
Skarp prisCarinthiaDefence 1-200 Top sovepose (lang)1.089 kr
-
Skarp prisSnugpakSoftie Elite 2 sovepose949 kr
-
Skarp prisSnugpakTravelpak 1 sovepose495 kr
-
Skarp prisSnugpakSoftie Expansion 3 sovepose1.349 kr
-
TrespassEchotec sovepose699 kr
-
40%
Skarp prisNordiskGormsson +10° Curve L779 kr
1.299 kr -
40%
NordiskGormsson -2° Curve XL899 kr
1.499 kr -
19%
Skarp prisTrespassDoze sovepose298 kr
369 kr -
40%
Skarp prisNordiskPuk -2° Curve M539 kr
899 kr -
15%
CarinthiaTropen sovepose1.167 kr
1.380 kr -
16%
Skarp prisCarinthiaTropen sovepose (lang)1.167 kr
1.392 kr -
11%
Skarp prisCarinthiaDefence 1-185 TOP sovepose1.012 kr
1.137 kr -
18%
Skarp prisCarinthiaWilderness sovepose2.599 kr
3.154 kr -
HelsportAlta Junior Flex sovepose2.207 kr
-
Skarp prisSnugpakSoftie 15 Intrepid sovepose1.505 kr
-
SnugpakSpecial Forces 1 sovepose1.499 kr
-
Skarp prisSnugpakSpecial Forces 2 sovepose1.899 kr
-
15%
SnugpakSpecial Forces 1 sovepose1.848 kr
2.175 kr -
SnugpakSpecial Forces 2 sovepose2.385 kr
-
SnugpakSpecial Forces Complete System soveposer4.000 kr
-
SnugpakSpecial Forces Complete System soveposer5.349 kr
-
SnugpakSleeper Lite sovepose629 kr
-
Skarp prisSnugpakSleeper Expedition sovepose799 kr
-
SnugpakSoftie Elite 1 sovepose1.050 kr
-
Skarp prisSnugpakSoftie Elite 3 sovepose1.299 kr
-
Skarp prisSnugpakSoftie Elite 4 sovepose1.439 kr
Lette og holdbare fibersoveposer i høj kvalitet
Når du skal overnatte i naturen, er det vigtigt, at du har en god sovepose. Den skal kunne holde dig varm og tilpas natten igennem, lige meget om du er afsted om sommeren eller vinteren.
Vi har et bredt udvalg af kvalitetssoveposer med syntetisk fiberindhold, så du kan sove godt og rart, når du er på camping, vandretur eller andre outdoor-udflugter. Som med alle vores produkter vægter vi kvaliteten højt, og derfor sørger vi for altid at have de bedste fibersoveposer på markedet i vores sortiment.
Fordele ved fibersoveposer
En fibersovepose udmærker sig på flere områder og er et særligt godt valg, hvis du vil have en solid og slidstærk sovepose, der føles tør selv i fugtige omgivelser med høj luftfugtighed. Nogle fordele ved fibersoveposer er:
- De holder dig varm, selvom de, eller du, er fugtige eller våde
- De fås i alle sæsonmodeller fra de helt lette modeller til termoudgaverne, der kan bruges under selv de mest ekstreme forhold
- De har en god komfort takket være de kvalitetsfibre, der gør dem både bløde og holdbare
- De er budgetvenlige
- De er allergivenlige
- De er nemme at vaske og tørre
En fibersovepose er således en god all-round soveposetype, der ikke belaster dit budget som en af dun kan have ry for.
Find den rette fibersovepose til dine behov
Når du skal finde den bedste fibersovepose til dig selv eller et familiemedlem, er der flere vigtige faktorer at overveje. Du bør overveje sæsonen og vejrforholdene, hvor du vil bruge soveposen, samt dine personlige varmepræferencer. Derudover er størrelsen og formen af soveposen også vigtig, da den skal passe til din krop og give tilstrækkelig plads og bevægelsesfrihed.
Sæson og temperaturforhold
Hvor varm og isolerende din nye fibersovepose skal være, afhænger selvfølgelig af, under hvilke forhold du gerne vil bruge den, og om du generelt har en tendens til at svede eller fryse. Skal du f.eks. hovedsageligt bruge den indenfor på vandrehjem eller lejrskoler, kan du fint nøjes med sommersovepose i sæsonkategori 1. Skal du derimod bruge den til at sove i telt herhjemme i foråret, sommeren eller efteråret skal du have fat i en 3 sæsons sovepose. En termo- eller vintersovepose med sæsonkategori 4 eller 5 kan bruges til vintre herhjemme eller ture til koldere klimaer.
Fibersoveposer til mænd og kvinder
I vores sortiment har vi ikke kun allround fibersoveposer, der som udgangspunkt er designet til mænd, men også en række fibersoveposer, der er mere specifikt designet til kvinder. Disse damesoveposer er typisk kortere i længden end herremodeller, smallere i skuldrene og bredere omkring hofterne for at sikre en god pasform, der giver denne bedst mulige isolering. Hvis du har brug for ekstra længde eller bredde, så du kan ligge komfortabelt i din nye fibersovepose, skal du huske at kigge efter en model med ekstra bredde eller benlængde.
Fibersoveposer til børn
De små poder fortjener naturligvis også en varm og behagelig fibersovepose at krybe ned i efter en god, lang dag i naturen. Derfor tilbyder vi også et udvalg af junior fibersoveposer, der passer til børn i forskellige aldre. Alle vores fibersoveposer er lavet med isolerende fibre, der holder børnene varme og behagelige hele natten. Nogle af modellerne kan justeres, så længden kan tilpasses i takt med, at børnene i dit liv vokser sig større.
Forskellige former
Når du skal vælge din nye fibersovepose, skal du også tage stilling til, hvilken form den skal have. De mest almindelige soveposeformer er mumiesoveposen, den rektangulære sovepose og den koniske sovepose.
En mumiesovepose er designet til at minimere varmetab og har derfor en tæt pasform, der bliver snævrer mere og mere ind. Den er derfor en god løsning til koldere vejrforhold. En rektangulær eller bredere sovepose derimod lader mere luft cirkulere omkring dig og er mere rummelig. Denne type er altså bedre til varme miljøer eller hvis du gerne vil sove på siden og let skal kunne komme til at vende dig. Den giver nemlig en bedre bevægelsesfrihed. En konisk sovepose snævrer kun ind ved dit hoved og fødder og er på den måde en mellemting mellem de førnævnte.
Gode råd til at vedligeholde din fibersovepose
Når du har investeret i en god fibersovepose, skal du selvfølgelig også passe godt på den, så den kan holde i mange år. Det betyder blandt andet, at den skal opbevares korrekt – gerne ved stuetemperatur i tørre omgivelser – og gerne i en anden og større pose end den, der følger med soveposen. Det er bedre for fibrene at få lov til at folde sig ordentligt ud fremfor at være komprimerede hele tiden. Det kan nemlig forringe fibrenes isoleringsevne.
Derfor kan du med fordel hænge den op i en stor opbevaringspose, hvis du f.eks. har plads i dit klædeskab. Hvis din fibersovepose skulle være blevet våd, skal du selvfølgelig sørge for, at den er helt tør, inden du pakker den væk. Derudover er det en god idé at hænge din fibersovepose til luftning efter brug, og kun vaske den, når den trænger.
Vask af fibersovepose
En skånsom vask er bedst, og jo større en maskine, du vasker i, jo bedre. Når du vasker din fibersovepose, skal du altid følge vaskeanvisningerne, som findes i soveposen. Brug gerne et mildt vaskemiddel – du kan evt. bruge et vaskemiddel specielt til fiberdyner og -puder. Undgå til enhver tid at bruge blege- eller skyllemiddel, da det vil kunne ødelægge fibrene og ødelægge soveposens isoleringsevne.
Efter vask i maskine er det sikreste valg at lufttørre din fibersovepose, men det er typisk også muligt at bruge en tørretumbler. Det er dog vigtigt at læse indlægssedlen først. Hvis du bruger din tørretumbler, kan du med fordel tilføje et par tørre- eller tennisbolde, da de hjælper med at fordele fibrene jævnt. Fibrene kan nemlig finde på at samle sig ujævnt efter vask i maskine.
Hvis du vælger at lufttørre din sovepose, er det en god idé at ryste den lejlighedsvis, mens den hænger til tørre, for at fordele fibrene jævnt. Spred soveposen godt ud over dit tørrestativ eller -snor for at forhindre, at fyldet klumper sig sammen. Det kan også hjælpe med at tørre fibersoveposen hurtigere, selvom du vil opleve, at de generelt tørrer ret hurtigt.
Et sidste tip til, hvordan du kan få din fibersovepose til at holde længere, er at bruge en såkaldt liner eller lagenpose. Denne inderpose beskytter soveposen mod snavs og kropsolier og forlænger dermed dens levetid, da lineren kan vaskes oftere end posen.
Stort udvalg af fibersoveposer i høj kvalitet
Gå på opdagelse i vores store sortiment af fibersoveposer og find den model, der passer til dine behov. Vi har soveposemodeller fra kendte mærker som f.eks. Snugpak, Tresspass og Carinthia, hvor kvaliteten altid er i højsædet til en god pris. Vi har også et udvalg af tilbehør til soveposer, så du kan blive helt klar til at tage din nye fibersovepose i brug.